Ali Sunal Gökçe Bahadır’la evleniyor

Yorum YazınızMart 16th, 2011 01:44

Ali Sunal Gökçe Bahadır'la evleniyor

İlişkilerinin ilk aylarından itibaren evlenmeyi planlayan Sunal ve Bahadır çifte düğün yapacak. Milliyet gazetesinin haberine göre çift 11 Haziran’da önce İstanbul’da nikâh masasına oturacak, ardından da Yunan adalarında aile bireyleri ve çok yakın dostlarını çağıracakları renkli bir düğün yapacak.

Sunal önceki ay kendi annesi Gül Sunal ve “Benim Annem Bir Melek“ dizisindeki annesi Oya Başar’la Bahadır’ı ailesinden istemeye gitmişti.  Başar aynı zamanda Sunal’ın nikâh şahitliğini de yapacak.

 

 
 

Paylaş :
  • Print
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • email
  • HelloTxt
  • MySpace
  • RSS
  • Technorati
  • Twitter
(oy)
Loading ... Loading ...

Yorum - comments

Henüz yorum yapılmamışBu konu hakkında bir şeyler yazmak istermisiniz..?

Please note: Use of a non-personal web site or blog in the field and/or comments that are off-topic, personal attacks, or support requests will likely be removed at my discretion.

Lütfen dikkat: Konu dışı yorumlar, blog reklamı, link kasma, kişisel saldırı içeren cümleler ve/veya destek içeren konuları yayınlamak yada silmek benim insiyatifimdedir.

:-P :idea: :-| :!: :mrgreen: :) :evil: :cry: :arrow: :-? 8-O :oops: :( :twisted: :-x :lol: :-o :-D :roll: :?: :wink: 8) more »