Bu dönem kadar manevi tahribat hiç olmadı

Yorum YazınızOcak 20th, 2011 00:36

Bu dönem kadar manevi tahribat hiç olmadı

Ankara’nın Kazan ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra partisinin ilçe teşkilatında konuşan Aydın, AK Parti’nin, milletin başına büyük belalar açtığını öne sürdü.

Hiçbir dönemde medyada tarihi kişilere yönelik yayınlar yapılmadığını iddia eden Aydın, şöyle konuştu:

”Ak Parti döneminde ülke üzerinde yapılan manevi tahribat, hiçbir dönem olmadığı boyutlara ulaşmıştır. Bu hükümetin milletin başına sardığı en büyük belalardan biri de işsizliktir. Sayın Başbakan stat açılışında ıslıklanmasını çok iyi okumalıdır. Üniversite gençliğinin yüzde 75′i işsizdir. İşsizlik kadar büyük bir felaket düşünemeyiz. Hükümet, ülkenin hiçbir meselesini çözmüş değildir. Milletin bir 5 yıl daha dayanma gücü kalmamıştır. İktidarın artık hiçbir mazereti de kalmamıştır. ‘Meclis çoğunluğu, Çankaya engeli’ gibi mazeret saydıkları engellerin hepsi ortadan kalkmıştır. Yasaysa meclis her yasayı çıkartmış, Anayasa değişikliği millet ‘evet’ demiştir.

Sayın Başbakan son 2 yıldır her fırsatta İsrail’e yönelik sert demeçler vermektedir. Bunlar tamamen gerçeği kamufle etmek için yapılan açıklamalardır. Bunun karşılığında hiçbir kazanım elde edilememiştir. Sonuçta 9 vatandaşımız şehit oldu ama hala özür diletilemedi. İsrail yerleşim bölgelerini büyütmekte ve Gazze’deki zulmünü artırmaya devam etmektedir.”

Ceza Muhakemesi Kanunu’nun (CMK) 102. maddesi kapsamında yapılan tahliyelere ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Aydın, ”suçun” tamamen iktidarda olduğunu ileri sürdü.

Aydın, konuşmasını şöyle tamamladı:

”Yargıtay, bu konuda daha hassas davranmalıydı ancak bütün sorumluluk siyasi iktidarındır. Bunların hepsi ya yasal düzenlemelerin zamanında yapılmamasından veya yargıya gerekli olan kadroların zamanında verilmeyişinden kaynaklanmaktadır. Suçu, Yargıtay’ın üzerine atmalarını kesinlikle kabul etmiyoruz.”

Paylaş :
  • Print
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • email
  • HelloTxt
  • MySpace
  • RSS
  • Technorati
  • Twitter
(oy)
Loading ... Loading ...

Yorum - comments

Henüz yorum yapılmamışBu konu hakkında bir şeyler yazmak istermisiniz..?

Please note: Use of a non-personal web site or blog in the field and/or comments that are off-topic, personal attacks, or support requests will likely be removed at my discretion.

Lütfen dikkat: Konu dışı yorumlar, blog reklamı, link kasma, kişisel saldırı içeren cümleler ve/veya destek içeren konuları yayınlamak yada silmek benim insiyatifimdedir.

:-P :idea: :-| :!: :mrgreen: :) :evil: :cry: :arrow: :-? 8-O :oops: :( :twisted: :-x :lol: :-o :-D :roll: :?: :wink: 8) more »