Ankaragücü’nde kupa mesaisi sürüyor

Yorum YazınızAralık 21st, 2010 12:18

Ankaragücü'nde kupa mesaisi sürüyor

1 saat süren antrenmana sarı lacivertli oyuncular ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra bir grup oyuncu ayak tenisi oynarken diğer gruptaki oyuncular ise dar alanda pas organizasyonu yaptı. Antrenman açma-germe hareketleriyle son buldu.

Çalışmalara sakatlığı devam eden Vittek ve Umut katılmazken hafif sakatlıkları bulunan kaleciler Özden ve Bayram ise yaptıkları bireysel antrenmanla çalışmaları tamamladı.

Ankaragücü yarın 16.00’da yapacağı antrenmanla derbi maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

Paylaş :
  • Print
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • email
  • HelloTxt
  • MySpace
  • RSS
  • Technorati
  • Twitter
(oy)
Loading ... Loading ...

Yorum - comments

Henüz yorum yapılmamışBu konu hakkında bir şeyler yazmak istermisiniz..?

Please note: Use of a non-personal web site or blog in the field and/or comments that are off-topic, personal attacks, or support requests will likely be removed at my discretion.

Lütfen dikkat: Konu dışı yorumlar, blog reklamı, link kasma, kişisel saldırı içeren cümleler ve/veya destek içeren konuları yayınlamak yada silmek benim insiyatifimdedir.

:-P :idea: :-| :!: :mrgreen: :) :evil: :cry: :arrow: :-? 8-O :oops: :( :twisted: :-x :lol: :-o :-D :roll: :?: :wink: 8) more »