Türkiye Yıldızı Parlayan Ülke

Yorum YazınızEkim 6th, 2011 22:45

'Türkiye Yıldızı Parlayan Ülke'Habertürk Kanalı’na konuk olan Zaman Gazetesi Yazarı Hüseyin Gülerce, ‘Nüfusu bize yakın ülkeler ciddi bir artış sağlamadıkları halde, Türkiye 70 milyonu geçti ve yirmi, yirmi beş sene sonra yüz milyon olabiliriz. Çok dinamik bir toplumuz, Ortadoğuda, Afrikada yıldızı parlayan bir ülke olduk.’ dedi.Gülerce, sözlerini "Böyle bir Türkiye süper güçlerin yörüngesinden çıkıyor diye onları rahatsız edebilir, komşularını rahatsız edebilir, İsrail’i rahatsız ediyordur mutlaka. Biz güçlü olduğumuz sürece her bakımdan (demokrasi, ekonomi, askeri, bilim ve teknolojimizle) bu düşmanlıkları bertaraf edebiliriz. Ama onun haricinde çözüm bizdedir. BDP, PKK, KCK, Türkiye’deki bütün Kürtleri temsil etmiyor. Güneydoğu’ya bakıldığında AK Parti’ye geniş bir Kürt kitlesi oy vermiştir” diyerek tamamladı.

Paylaş :
  • Print
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • email
  • HelloTxt
  • MySpace
  • RSS
  • Technorati
  • Twitter
(oy)
Loading ... Loading ...

Yorum - comments

Henüz yorum yapılmamışBu konu hakkında bir şeyler yazmak istermisiniz..?

Please note: Use of a non-personal web site or blog in the field and/or comments that are off-topic, personal attacks, or support requests will likely be removed at my discretion.

Lütfen dikkat: Konu dışı yorumlar, blog reklamı, link kasma, kişisel saldırı içeren cümleler ve/veya destek içeren konuları yayınlamak yada silmek benim insiyatifimdedir.

:-P :idea: :-| :!: :mrgreen: :) :evil: :cry: :arrow: :-? 8-O :oops: :( :twisted: :-x :lol: :-o :-D :roll: :?: :wink: 8) more »