Ali Kaptan Ticarete Atılıyor

Yorum YazınızEylül 29th, 2011 15:06

Ali Kaptan Ticarete AtılıyorÖyle Bir Geçer Zaman ki’nin Ali Kaptan’ı Erkan Petekkaya Acarkentt’te kasap dükkanı açıyor.Trakya bölgesinde büyükbaş hayvan çiftliği kurmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Erkan Petekkaya, ailesiyle oturduğu Beykoz Acarkent’te kasap dükanı açıyor. Kasap, 9 Ekim Pazar günü hizmete başlayacak.Uzun zamandır bu proje üzerinde çalıştıklarını belirten Petekkaya, ‘Mest Et uzun soluklu bir çalışmanın ürünü.. Beyaz ve kırmızı etin yanı sıra organik içecekler ve köy yumurtası ile köy peyniri de satıyoruz. Etiler ve Nişantaşı olmak üzere şube sayımızı arttırmak için çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Paylaş :
  • Print
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • email
  • HelloTxt
  • MySpace
  • RSS
  • Technorati
  • Twitter
(oy)
Loading ... Loading ...

Yorum - comments

Henüz yorum yapılmamışBu konu hakkında bir şeyler yazmak istermisiniz..?

Please note: Use of a non-personal web site or blog in the field and/or comments that are off-topic, personal attacks, or support requests will likely be removed at my discretion.

Lütfen dikkat: Konu dışı yorumlar, blog reklamı, link kasma, kişisel saldırı içeren cümleler ve/veya destek içeren konuları yayınlamak yada silmek benim insiyatifimdedir.

:-P :idea: :-| :!: :mrgreen: :) :evil: :cry: :arrow: :-? 8-O :oops: :( :twisted: :-x :lol: :-o :-D :roll: :?: :wink: 8) more »